Bel ons: 0544 375 045

Volg ons 

Stuur een e-mail:  Stel uw vraag

Cardiovasculair risicomanagement

Het Cardio Vasculair Risico Management (CVR) programma is geschikt voor mensen met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Indien u bijvoorbeeld een verhoogde bloeddruk, een verhoogd cholesterol of overgewicht heeft of u beweegt weinig en u rookt wellicht nog of er is een combinatie van deze factoren dan is er een verhoogd risico op het krijgen van hart- en vaatziekten. In dat geval is dit beweegprogramma iets voor u.


Coronaire aandoeningen

Ook patiënten met een coronaire aandoening, zoals Angina Pectoris, of na PCI (percutane coronaire interventie: dotteren en/of plaatsen van een stent ), na CABG (bypass) of na een hartinfarct kunnen meedoen aan dit beweegprogramma. Voorwaarde is wel dat u eerst hebt deelgenomen aan een hartrevalidatieprogramma, poliklinisch in een ziekenhuis of bij ons. In dit programma leert u, als deelnemer, op een verantwoorde manier actief uw belastbaarheid te vergroten. U werkt aan uw conditie, kracht, mobiliteit en stabiliteit binnen een op maat gemaakt oefenschema waarbij rekening wordt gehouden met eventuele beperkingen/klachten.


Meld u aan

Door informatie en adviezen krijgt u op verantwoorde wijze inzicht in uw huidige risico’s en de beste manier waarop u die kunt verkleinen.

De verwijzing naar dit oefenprogramma vindt plaats door de huisarts, praktijkondersteuner of specialist wanneer u binnen de doelgroep valt en zij het zinvol achten dat u deelneemt.  Bij Centrum in Beweging is Fons ten Hag de specialist om u hierin te begeleiden.