Bel ons: 0544 375 045

Volg ons 

Stuur een e-mail:  Stel uw vraag

Zwangerschapsbegeleiding Lichtenvoorde

Zwanger in Beweging

Met een speciale training of cursus bij Centrum in Beweging blijf je fit vóór, tijdens en na je zwangerschap.


·        Sporten bij begin zwangerschap

Actieve sporters die zwanger zijn, hebben de mogelijkheid om verantwoord te blijven sporten. Dat kan vanaf 14 weken zwangerschap, onder deskundige begeleiding, op basis van een abonnement (per maand opzegbaar)


Klik op Sporten tijdens het begin van je zwangerschap voor meer trainingsinformatie.


Waar en wanneer

De training vindt plaats op vrijdagmiddag van 14.30 - 15.30 uur, in de grote oefenzaal van Centrum in Beweging, patronaatstraat 10 in Lichtenvoorde. Er is een ruime parkeerplaats voor de deur.


·        Cursus Zwanger in Beweging

Gezellige, leuke en afwisselende cursus van 10 lesuren. We geven informatie over een goede, bewuste voorbereiding op zwangerschap en bevalling.


Klik op Zwanger in Beweging voor meer in cursusformatie.


Geef je op vóór 16 weken zwangerschap

Geef je op vóór de  16e week van je zwangerschap. We starten wanneer je tussen de 22 en 28 weken zwanger bent. Mocht je door omstandigheden te laat zijn met opgeven, neem dan contact met ons op.


Waar en wanneer

De cursus houden we op vrijdagavond van 17.00 - 18.00 uur of van 18.00 - 19.00 uur (tijden in overleg). De lessen vinden plaatst in de grote oefenzaal van Centrum in Beweging, patronaatstraat 10 in Lichtenvoorde. Er is een ruime parkeerplaats voor de deur.


Wat is het tarief
Je investering in deze prettige en praktische zwangerschapsbegeleiding bedraag € 110,-. Daarvoor kom je in 10 lessen van alles te weten over wat wel en niet goed is tijdens je zwangerschap en bevalling.


·        Fit na de bevalling

Volg de speciale training voor na de bevalling waarin we werken aan herstel van je spieren rondom het bekken, de opbouw van je conditie en spierkracht, plus het verbeteren van je houding bij dagelijkse activiteiten.


Klik op Fit na de bevalling voor meer in formatie.


Waar en wanneer

De training vindt plaats op vrijdagmiddag van 14.30 - 15.30 uur. Bepaal zelf wanneer je met de training begint; vanaf 4-6  weken na de bevalling, tot indien gewenst, 1 jaar na de bevalling .


·          Babymassage

Babymassage is leuk om te doen. Aanraken is immers de allerbelangrijkste ‘taal’ in de eerste levensperiode van je kindje. Ideale cursus voor moeder, vader of verzorger met een baby van 6 weken tot ca. 6 maanden. 


Klik op Babymassage voor meer cursusinformatie.


Waar en wanneer

In gezamenlijk overleg bepalen we dag en tijd.


Klik op actuele informatie over locatie en tijdstippen


Cursusleiders

De cursussen en trainingen worden gegeven door Cesar bekkenoefentherapeut Elvira Wolterink en fysiotherapeut Leonie Otten.


Aanmelden en meer informatie
Telefonisch, via e-mail of vul het formulier in. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op de praktijk.